Търсене в този блог

вторник, 20 май 2014 г.

Има ли рецепта, с която да изберем най-добрата пречиствателна станция за вилата?

Имате вила, къща или друг малък имот? Място където все още няма изградена централна канализация? Е - в такъв случай малката пречиствателна станция е много добро решение.

Разбира се изборът на добра и функционална пречиствателна станция е сериозна работа. От една страна правилният избор ще ви осигури приятния и заслужен отдих на вилата - без миризми, наводнения и други неприятности.

Локалната пречиствателна станция е иновативна система за пречистването на различни количества вода, които най-често се са съобразени с броя на хората в домакинството и количеството вода, което ще се пречиства. Важен момент е и колко често ще се използва водата изобщо.

Когато търсите качествена домашна пречиствателна станция освен цената е редно да се позаинтересувате дали фирмата нужните сертификати за качество. И по-точно дали технологичния процес отговаря на изискванията, които най-често се издават от определени лаборатории. Бидона не е пречиствателно съоръжение - за такова може да претендира съвременно съоръжение, в което водата може да не се изпомпва поне 3-4 години. В Европа - Германия и Ирландия са чудесни примери, имат до толкова усъвършенствани пречиствателни съоръжения, които не се нуждаят от почти никаква поддръжка. Системи като GRAF” Германия и “BMS” Ирландия напълно отговарят на завишените и стриктни изисквания на Европейската комисия за водите.

Идеални и практични в много отношения, особено, когато говорим за малки вилни зони или къщи с проблемни канализации са локалните и домашни пречиствателни станции - много от които имат аеробна биологична технология. Компактни са и са съвсем достъпни в ценово отношение.



Няма коментари:

Публикуване на коментар