Търсене в този блог

сряда, 14 май 2014 г.

Picobell пречиствателни системи за преработка на отпадна вода


Пречиствателните станции са предназначени за механично и биологическо пречистване на битовите води. Подходящи са за къщи и комплекси с постоянно натоварване.


Съоръжение за пречистване на отпадъчни води (ПСОВ) или пречистване на отпадъчни води работи е индустриална структура, предназначена за отстраняване на биологични или химически отпадъци продукти от вода , като по този начин позволява на пречистената вода да се използва за други цели. Функциите на всяка пречиствателна станция включват:
  • Селскостопанска пречистване на отпадъчни води - третиране и обезвреждане на течни отпадъци от животински , пестицидни остатъци и т.н. от селското стопанство .
  • Пречистване на отпадните води - третиране и обезвреждане на човешки отпадъци , както и други битови отпадъци течност от тоалетни , бани , душове , кухни и мивки .
  • Industrial пречистване на отпадъчни води - лечение на мокри отпадъци от производството в промишлеността и търговията, включително минно дело , кариери и тежката промишленост .
Това е все по-вероятно, че един механизъм ще служи за лечение на вода за всички видове отпадъчни продукти. Въпреки това, някои методи, като биоразграждане , е установено, че са по-малко ефективни за отпадъчни води, който включва токсични химикали, намерени в промишлени отпадъчни води. 


Picobell пречиствателни системи за преработка на отпадна вода
 
Picobell предлага проста технология и в същото време висока степен на пречистване.

Picobell предлага проста технология и в същото време висока степен на пречистване. Picobell работи изцяло без електроника, помпи и магнитни клапани. Всички процеси и движението на водата се извършват от компресор за въздух, който е компактен, с минимална консумация на енергия и седи извън резервоара. Това означава, че системата няма електрически елементи в резервоара. Стандартната конфигурация на системата се състои от един резервоар с три камери: камера едно е за първично утаяване, камера две е за аерация и камера три за вторична утайка.
Пречистената вода след пречиствателната станция, може да се събере в резервоар и да се използва за поливане на тревни площи или да се отведе подпочвено в дренажна система.
Водата на изхода на пречиствателното съоръжение е втора категория (98% степен на пречистване), притежава европейски сертификат EN 12566-3 и може да се използва за напояване на тревни площи.

Научи повече за Picobell пречиствателни системи за преработка на отпадна вода

Няма коментари:

Публикуване на коментар