Търсене в този блог

четвъртък, 8 май 2014 г.

Изключително практични модулни пречиствателни станции за отпадни води - Bms Blivet

Изключително практични модулни пречиствателни станции за отпадни води - Bms Blivet

 

модулни пречиствателни

Предназначение

„BMS Blivet” е патентована иновативна система. Този тип модулни пречиствателни станции са изключително подходящи:
  • за малки села и селища, 
  • почивни комплекси,
  • хотели,
  • къмпинги,
  • малки и по-големи фабрики
  • училища
  • предприятия
  • и много дгуги - капацитета на пречиствателните станции Blivet е от  50 до 5000 (жители)

Три от основните предимства на „BMS Blivet”:

1. Специални ламелни пластинчати утаители - които се използват в зоните за първично и окончателно утаяване. Ламелите имат наклон 60°. Тяхното междинно разстояние е 50мм (за първично утаяване) и 25мм (за окончателно утаяване). Благодарение на тези характеристики може да се достигне средна скорост на изкачване на потока от 0.9м/ч, за приблизително 25% от обема, който се изисква за конвенционалните утаители. Тези изключителни характеристики допринасят за компактността и ефективността на системата.



2. BMS аератор и аеробна система за биохимическо пречистване
  Съвършено революционна спрямо старите системи за активно утаяване, BMS е хибрид от активно аериране и реакция във фиксиран слой, с интензивна спираловидна среда от фибростъкло, монтирана на хоризонтална ос.  Въртящата се среда е разположена във външен барабан, за да се осигури активно аериране, интензивна повърхностна площ и нетен хидравличен напор.
 Пречиствателната станция „BMS Blivet” е аеробна система за биохимическо пречистване, като специален аератор е в сърцето на тази система.


3. Място за събиране на утайката
Изключително практична е системата за само почистване, която не изисква външно помпане или монтиране на специални устройства за връщане на утайката.
В основата на модула е предвидено място за събиране на утайката. В зависимост от натоварването, резервоарът може да побере утайка приблизително за 12 седмици работа на модула. Обикновено, почистването се извършва от вакуумна автоцистерна.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар